Slavna manekenka sinoć je ovom haljinom ušutkala sve koji su je htjeli umiroviti

Foto: Getty

PROŠLOG tjedna u emisiji Ellen DeGeneres otkrila je da se već neko vrijeme nosi s primjedbama o svojim godinama, a sinoć je dokazala da i u 44. godini zaslužuje nositi titulu supermodela.
 
Riječ je o manekenki Heidi Klum koja ove godine nije bila na Oscarima, ali je zato dodjelu pratila u probranom društvu na tradicionalnom partyju koji je organizirao Elton John, također u Los Angelesu gdje je održana i svečana dodjela.
 
 
David Furnish i Elton John
 
A nakon što je otkrila da mnogi iz modne industrije smatraju da je vrijeme da svoje mjesto prepusti mlađim manekenkama i ode u mirovinu, u vrlo izazovnoj haljini ušutkala je sve svoje kritičare.
 
 
Manekenka je nosila dugačku poluprozirnu haljinu sa svjetlucavim perlicama libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike koja je istaknula njene najbolje adute. Kroz visok prorez na donjem dijelu haljine izbacila je svoju vitku nogu, a otkrila je i bujan dekolte te dokazala da i dalje ima liniju i stav supermodela, ali i da zna kako privući poglede. 
 
 
Osim Heidi, još je nekoliko slavnih dama zablistalo na tulumu kod Eltona gdje su dress code očito bile šljokice. Pogledajte tko se sve zabavljao na spomenutoj zabavi:
 
 
Sofia Richie (Giorgio Arman)
 
 
Lea Michelle (La Perla)
 
 
Jaime King (Oscar de la Renta)
 
 
Romee Strijd 
 
 
Karolina Kurkova (Balmain)
 
 
Adrana Lima
 
 
Nicole Scherzinger
 
 
Caitlyn Jenner