Slavne dame ni ovog ljeta ne odustaju od cipela koje ili volite ili mrzite

Foto: Getty Images

AKO pitate muškarce koje odjevne predmete najmanje vole vidjeti na ženama, većina će se složiti oko jednog modela cipela.

Riječ je o balerinkama o kojima loše mišljenje imaju i mnoge žene. No unatoč tome što se oko njih uvijek lome koplja, slavne dame koje ih obožavaju nose ih i ovog ljeta pa su se balerinke nametnule kao jedan od vodećih trendova sezone.

Na listi poznatih ljubiteljica balerinki ovog su se ljeta našle neke od najvećih trendseterica, uključujući i vojvotkinju Meghan Markle koja se prošli mjesec pojavila na bejzbol utakmici New York Yankeesa i Boston Red Soxa u Londonu u crnom kožnom modelu s otvorenom petom.

A od balerinki još uvijek nije odustala ni Kate Moss koja je početkom 2000-ih bila i najzaslužnija za njihovu popularnost. Slavna manekenka u balerinkama je snimljena početkom mjeseca na koncertu Boba Dylana i Neila Younga u londonskom Hyde Parku, a iskombinirala ih je s elegantnom svilenom haljinom.

Ljubiteljica ovog modela cipela je i Kateina mlađa kolegica, manekenka Adwoa Aboah, koja je na ovogodišnjem Wimbledonu izgledala jako elegantno u svijetloj odjevnoj kombinaciji i crnim balerinkama.

Embed from Getty Images

Balerinke imaju i odobrenje slavne influencerice Alexe Chung koja je godinama vjerna ovom modelu cipela, a nedavno ih je čak nosila i na svečanom eventu brenda Chopard i dokazala da mogu biti odlična (i udobna) zamjena za štikle.

Embed from Getty Images

Voljeli ih vi ili ne, jedno je sigurno - dok god imaju ovako utjecajne obožavateljice, balerinke neće izaći iz mode.