Slavni par potvrdio vezu na crvenom tepihu mjesec dana nakon prekida

Foto: EPA-EFE

MJESEC dana nakon što se u javnosti doznalo da su prekinuli jednogodišnju vezu, glumac Channing Tatum i pjevačica Jessy J iznenadili su sve kada su se u petak navečer na dodjeli nagrada MusiCares Person Of The Year u Los Angelesu pojavili kao par.

Crvenim tepihom prošetali su držeći se za ruke te su zagrljeni pozirali fotografima čime su potvrdili da su se pomirili. Ovo je bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu kao par.

Moramo spomenuti i outfit pjevačice, točnije izazovnu srebrnu haljinu s prorezima koja je u prvi plan stavila njezine odlične noge. I ostatak stajlinga bio je za svaku pohvalu jer je ostala dosljedna srebrnoj boji koja jamči glamur u posebnim prilikama poput ove.

Podsjetimo, njih dvoje su prohodali kratko nakon što se Channing razveo od Jenne Dewan, a vezu su ispočetka skrivali da bi u studenom 2018. godine na Instagramu potvrdili da su par. Pred kraj prošle godine doznalo se da već mjesec dana nisu skupa, nakon čega je glumac pokušao pronaći ljubav na internetu, no čini se da nisu mogli dugo izdržati jedno bez drugoga.