Slavni ženski bend sinoćnjim je nastupom još jednom spustio bivšoj kolegici

Foto: Instagram, Splash News

FIFTH Harmony jedan je od najpopularnijih ženskih bendova današnjice.
 
Možda ne znate previše detalja o ovoj ženskoj četvorci koja se okupila 2012. godine, no sigurne smo kako ste čuli neke od njihovih najvećih hitova, kao npr. pjesmu "Work From Home", koja se i dan danas vrti na radio postajama.
 
 
Bend čine Ally, Normani, Dinah i Lauren, a cure su jučer nastupile i na dodjeli MTV VMA nagrada, gdje su oduševile vodenim nastupom. No nekad su imale još jednu članicu, 20-godišnju Kubanku Karlu Camilu Cabello, koju su mnogi smatrali najpopularnijom i najatraktivnijom članicom.
 
 
Kad bolje razmislite, ovo nije prvi takav bend u kojem je jedna članica privlačila najviše pažnje, a ostale su se pravile kao da im to ni najmanje ne smeta, naravno, samo u javnosti. Sjetite se samo Beyonce ili Nicole Scherzinger, koje su nakon napuštanja svojih bendova, ostvarile još uspješniju solo karijeru.
 
 
Camila je prvo 2015. godine izbacila duet s pjevačem Shawnom Mendesom za pjesmu "I Know What You Did Last Summer", a u listopadu 2016. godine s reperom Machine Gun Kellyjem, pod nazivom "Bad Things". To se nimalo nije sviđalo njezinim kolegicama, da bi samo dva mjeseca kasnije, bend dao službenu izjavu kako Camila odlazi u solo vode.
 
 
No, ako ste mislili kako je to prošlo bez svađa, gadno ste se prevarile. Preostale članice nisu joj to zaboravile, a čak su i sinoć iskoristile priliku kako bi joj "spustile". Naime, kada su krenule s nastupom, na pozornici ih je bilo 5. Nakon nekoliko sekundi, peta djevojka doslovno nestaje s pozornice skokom na leđa.
 
Hoće li im bivša kolegica i prijateljica odgovoriti, ili će se samo dobro nasmijati i nastaviti dalje svojim putem, ostaje nam vidjeti. Samo se nadamo kako cure nisu nove Taylor Swift i Katy Perry...