Sportski outfit Kate Middleton sigurno nećete vidjeti u teretani

Foto: Getty Images

IAKO je većinom viđamo u elegantnim haljinama i visokim potpeticama, vojvotkinja od Cambridgea ponekad voli takve komade zamijeniti nešto opuštenijima. 

To je učinila i jučer kad je posjetila event koji je organizirao britanski Sports Aid na stadionu u parku Olympic. Sports Aid je jedna od organizacija čija je Kate Middleton pokroviteljica, a bavi se podržavanjem roditelja i skrbnika sportski nadarene djece. 

Za ovu prigodu Kate je odabrala look koji bi mnogi definirali kao sportsku eleganciju. Njezin je odabir pao na pleteni uski džemper, culotte hlače do polovice listova i klasične bijele tenisice. 

Unatoč tome što je riječ o casual stajlingu u kakvom rijetko viđamo vojvotkinju, složit ćete se da ovo svakako nije uobičajen outfit koji biste nosili na bilo kakav oblik tjelovježbe. 

Svi komadi koje je Kate nosila su iz trgovina high street brendova pa tako džemper nosi potpis brenda Mango, hlače su Zara, a tenisice Marks and Spencer.

Pri samom dolasku na event Kate je nosila i elegantni tamnoplavi sako, a kosu je također tek kasnije zavezala u opušteni rep. 

Embed from Getty Images