Spremna za sve prilike i neprilike: Stvari koje svaka cura treba imati u torbici

KOLIKO si se puta našla u gradu bez igdje ikoga, sama sa svojom glavoboljom? Hodaš dalje i shvatiš da ti je otpao gumb s košulje, a baš ideš na razgovor za posao? Stavljaš naočale kako bi bolje vidjela kako to kamuflirati, nespretno zapackaš naočale s prstima, a maramicu naravno nemaš? Sve to možeš protumačiti kao sudbinu i znakove da ti taj posao nije suđen ili jednostavno ti nisi bila spremna na male životne smicalice. Kako te više ništa ne bi uhvatilo nespremnu, potrudi se da neseser s par osnovnih sitnica bude stalna stvar u tvojoj torbi.

Tablete

Vjerojatno si se već nekoliko puta našla u situaciji da ti glavobolja, zubobolja ili neka treća pokvare raspoloženje. To su situacije kada bi dala sve na svijetu za tabletu koja će ušutkati tvoju bol. Preokreneš cijelu torbu ali ništa. Izgleda kao da je tvoja bol u dosluhu sa svima drugima, jer nitko nema tabletu. Zato uči na bolnim greškama i uvijek imaj tabletu, dvije u svom neseseru za iznenadne situacije.

Igla i konac


Dobro, dobro sad se možeš prestati smijati. Ne, to ne znači da ćeš bratove čarape krpati na kavi na špici u centru grada. Ali poslužiti će ti u situacijama kao što je razgovor za posao, kada ti manjak gumba na košulji i neće biti tako smiješan.

Vlažne maramice


Bilo da uvijek očistiš naočale prije izlaska iz kuće, slučajno ih zapackati uopće nije problem. Kako bi bez problema mogla bolje škicati onog zgodnog frajera na stanici, ubaci koju maramicu za naočale u svoj neseser. Isto tako, ako se tvoj radni dan na poslu ili faxu oduži, dobro je imati vlažne maramice kojima ćeš se osvježiti.

Ogledalce


Ogledalo ogledalce, što to imam među zubima?! Ogledalce je svakako must have u neseseru. Jer kad se napokon obratiš onom tipu na stanici, želiš da on se smije tvojim smiješnim pričama od prošlog vikenda, a ne siru iz buhtle među tvojim zubima koju si pojela za doručak.

Maskara


Frendica te napokon želi upoznati s jednim super tipom, a ti si cijeli dan na poslu i izgledaš koma. Kako se ne bi našla u ovakvim problemima, kada kupiš novu maskaru, staru stavi u neseser. Poslužiti će za hitne situacije. Istaknemo li oči već ćemo bolje izgledati, a i bolje ćemo se osjećati.