Stare li oni? Stigle prve službene fotografije sa seta serije "Fuller House"

Foto. Press Foto, Instagram, Giphy, Netflix

OVE smo fotke čekali.

Krajem prošle godine razveselile smo te viješću kako počinje snimanje novih nastavaka nekad popularne serije "Full House".
 
 
Posebno nas je razveselila i činjenica da će u seriji ostati veliki dio originalne ekipe, koji je pristao raditi i na novim nastavcima, iako se to ne odnosi na sestre Olsen, koje su u seriji igrale jednu od najzabavnijih uloga, i to onu najmlađe članice kuće, vrckave Michelle.
 
 
Njezin odlazak objašnjen je na sljedeći način: ona živi u New Yorku gdje gradi svoje poslovno carstvo. 
 
 
Tako će se radnja novih 13 epizoda vrtjeti oko sad odrasle D.J. Tanner, koja postaje udovica te zove sestru Stephanie i najbolju prijateljicu Kimmy da joj pomognu u odgajanju djece.Stephanie Tanner sada je glazbenica, a Kimmy Gibler samohrana majka kćeri tinejdžerice.  
 
 
Iako je vesela ekipa već objavljivala zajedničke slika na svojim društvenim mrežama, kao npr. ispred legendarne kuće obitelji Tanner, u kojoj će se i dalje odvijati radnja, sada su došle i prve službene fotografije sa seta i sve što možemo reći jest da smo sada još nestrpljivije.
 
 
D.J., Stephanie, Kimmie, Danny, Jesse i Joey te Becky spremni su za nove avanture, a neki od njih se gotovo niti nisu promijenili.
 
 
"Fuller House" na našim malim ekranima očekuje se 26. veljače i to na Netflixu.