Stari beauty trendovi koje ponovno obožavamo ovog ljeta

Foto: Instagram

JEDAN od razloga zbog kojih svake godine jedva dočekamo ljeto su vesele, jarke boje, odvažni sjaj koji potvrđuje preplanulost i dobro iskorišten godišnji odmor te transformacije s frizurama koje nam daju jedan sasvim novi izgled. 

Ovo su trenutačno najpopularniji trendovi u svijetu ljepote koji nisu ništa novo nego dobre stare reinkarnacije iz devedesetih i ranih 2000-ih.

Kobalt plavo sjenilo

Staru slavu vratila mu je najpoznatija influencerica svijeta, Kim Kardashian West, a kozmetički brendovi prepoznali su potencijal ove jarke boje i u najkraćem mogućem roku nam pružili golem izbor za odabir sjenila upravo u ovoj nijansi plave. 

Sjajilo za usne

Nakon duge vladavine matiranih ruževa, sjajila su se vratila, i to u nijansama u kojima nikada nisu postojala. Ovaj beauty proizvod izgleda odlično uz svaki make-up, a osim na usnama, možete ga koristiti i na očima i postići također vrlo popularni wet look.

Kratki bob

Ovo je definitivno "it" frizura 2018. godine. S ovom frizurom zajamčen je seksi mladenački izgled za koji ćete dobivati samo komplimente. Ova je frizura vrlo zahvalna za održavanje, a odlično izgleda i u ravnoj i u kovrčavoj verziji. 

Highlighter za tijelo

Složit ćete se s nama da je ovo najpopularniji beauty proizvod u 2018. godini. Nakon što je Rihannin brend Fenty Beauty izbacio tekući highlighter naziva body lava, svijet je poludio za ovakvim proizvodima. To nas ni najmanje ne čudi s obzirom na to koliko dobro ovaj proizvod izgleda na tijelu.