Superman ponovno leti sam: Henry Cavill već je napucao svoju djevojku studenticu

Foto: Instagram, Screenshot Youtube, JLP, Getty

ŠTO je pošlo po zlu?


Prezgodni glumac Henry Cavill, poznatiji i kao slavni "Superman", još se nedavno hvalio kako je ludo zaljubljen u svoju djevojku, studenticu Taru King, koja je od njega mlađa 14 godina.



No, čini se kako ljubav nije bila toliko jaka, s obzirom da je plavovoki ljepotan već napucao curu te ju ostavio potpuno slomljenog srca. "Nisu više zajedno, no Henry nema ništa protiv toga da ostanu prijatelji. Čak ju je i pozvao na svoju rođendansku zabavu nakon prekida, na koju je ona došla, no veza je definitivno gotova", otkrio je dobro upućeni izvor.

Navodno je zgodnoj studentici puno teže pao prekid nego Henryju, a nazivala ga je i "ljubavi svog života".


Par se upoznao u noćnom klubu "Mahiki" u Londonu, krajem prošle godine, a Henry je često o njoj pričao u superlativima u intervjuima. "Kad sam prvi put upoznao svoju curu, bio sam vrlo preplašen, jer sam ju htio impresionirati. Pomislio sam kako ovo ne smijem uprskati te da svoje karte moram odigrati kako treba", otkrio je. "Ljudi kažu kako su godine samo broj. No, u puno slučajeva nisu samo to. One su često pravi i istinit pokazatelj zrelosti neke osobe. No, u ovom slučaju, ona je fantastična."


Henry je čak i javno zamolio obožavateljice da mu se ne upucavaju, u Tarinom prisustvu pa smo logično pomislili kako je to "to".



"Ona je uvijek tu za mene i tretira me kao normalno ljudsko biće. Kraj nje mogu biti ono što jesam, a ona me uvijek štiti, posebno kada život postane malo teži."



Henryja prethodno nisu uspjele zadržati ni glumica Gina Carano, Kaley Cuoco i bivša zaručnica Ellen Whitaker, koja je poznata jahačica.