Supruga Dinamovog igrača nije odoljela jedinoj haljini koja vam treba ovog ljeta

Foto: Instagram

SUPRUŽNICI Hajrović nikada nisu skrivali da obožavaju luksuz i skupe krpice. Pa su tako tijekom lipnja boravili u Dubaiju gdje su odsjeli u Burj Al Arabu, jedinom hotelu na svijetu sa sedam zvjezdica, u kojem jedno noćenje košta oko 8000 kuna. Naravno, osim same lokacije mnoge su zanimali i modni komadi koje su Izet i Leyla pospremili u kofer pa su s nestrpljenjem iščekivali svaku njihovu objavu na društvenim mrežama.

Inače, ovaj bračni par najčešće nosi odjeću talijanskih brendova kao što su Gucci, Versace i Fendi te kreacije francuskih modnih kuća Balenciaga i Balmain, a Leyla ne skriva da posjeduje čak nekoliko kultnih birkinica.

No, ovog puta je iznenadila odabravši model haljine koji ove sezone možete nabaviti u gotovo bilo kojoj trgovini omiljenih high street brendova.

Riječ je o haljini izrađenoj od trenutno jednog od najpopularnijih materijala - trapera. On je ove sezone zauzeo visoko mjesto u modnom svijetu pa čak i zagrebačka špica, unatoč visokim temperaturama, i dalje vrvi obožavanim trapericama. Iako je u svijetu trapera dopušteno baš sve, ako pitate modne znalce, postoji pet trenutno najpoželjnijih komada od ove vječne tkanine.

Možda najveće iznenađenje je povratak donedavno omraženog trenda koji su mnogi smatrali modnim grijehom - kombiniranje trapera uz traper. Unatoč podijeljenim mišljenjima, duploj dozi trapera nisu odoljele ni poznate Hrvatice pa je tako Anja Alavanja nedavno oduševila svojom odličnom kombinacijom koju bi mnogi mogli poželjeti kopirati.

No, ako niste dovoljno odvažni za takve kombinacije, a nošenje klasičnih traper komada vam je dosadilo, uvijek vam preostaju traper modeli haljina s kojima je nemoguće pogriješiti. Tako je i Leyla odabrala presladak, romantičan kroj koji pristaje svima. Riječ je o mini haljini ukrašenoj volanima kakve obožavaju istinske romantičarke, a kako bi naglasila struk, svojoj kombinaciji je dodala nude remen.