Svestrani modni dodatak koji je ovog proljeća osvojio poznate Hrvatice

Foto: Instagram

JEDAN svestrani modni dodatak koji je dugo bio nepravedno zanemaren, proteklih se godina vratio u svom punom sjaju.

Radi se o svilenim maramama koje su i ovog proljeća preplavile ulice modnih metropola, Instagram i high-street trgovine, a nisu im odoljele ni poznate Hrvatice. Domaće trendseterice svojim su stajlinzima pokazale i razne načine stiliziranja marama pa će vam poslužiti kao sjajna modna inspiracija.

 

Najpopularnije ih je nositi svezane oko vrata, a to je i najjednostavniji način za podizanje stajlinga, pogotovo ako odaberete maramu nekog upečatljivog uzroka, poput cvijeća ili točkica.

 

Svilene marame su i jedan od trenutno najpoželjnijih ukrasa za kosu, a osim oko glave, možete ih svezati i preko gumice za kosu te u trenu učiniti običan konjski rep ili punđu zanimljivijima.

 

Manekenka Lidija Lašić ima još zanimljiviji prijedlog za njihovo stiliziranje u kosi. Ona predlaže da maramu uklopite u pletenicu, a za ovu efektnu frizuru ne trebate se uopće puno potruditi.

Marame mogu glumiti i narukvice, a možete ih nositi i oko gležnja, omotati preko ručke od torbe, svezati oko struka... Mogućnosti je zbilja puno, a ako nemate ideja, ukradite ih od domaćih trendseterica.