Svi pogledi u Miamiju bili su usmjereni na "dosadnjikavu" anđelicu

Foto: Splash News, Instagram

ZANOSNA Brazilka posljednjih dana uživa u sunčanom Miamiju.
 
Radi se o 27-godišnjoj manekenki Lais Ribeiro koja je imala vrlo zanimljiv put do statusa Victoria's Secret anđelice koji je dobila 2015. godine, a već 2017. godine dobila je čast nositi skupocjeni Fantasy Bra u Šangaju.
 
 
Lais je i ponosna mama sinčića Alexandrea kojeg je rodila 2008. godine sa svega 18 godina, a godinu dana nakon njegovog rođenja, na nagovor prijateljice, počela se baviti modelingom ni ne sluteći što će sve postići.
 
 
S poslom je počela u rodnom Brazilu da bi već godinu dana nakon toga hodala svjetskim pistama, a prvu reklamu za spomenuti brend donjeg rublja snimila je 2010. godine.
 
 
No osim o njezinoj ljepoti i besprijekornoj liniji, o Brazilki se priča i kako je predvidljiva i pomalo dosadnjikava anđelica, a neki čak smatraju i kako je bezlična, no mi se definitivno ne slažemo s tim, a slike iz Miamija dokazuju kako Lais privlači poglede gdje god se pojavi.
 
 
U jednodijelnom kupaćem kostimu roza boje Lais je pokazala sve svoje fizičke atribute, duge noge u prvom redu, a čitavo vrijeme joj osmijeh nije silazio s lica.
 
 
Tome zasigurno pridonosi i skladna ljubavna veza s košarkašem Jaredom Homanom s kojim je od 2015. godine, ali i sinčić te karijera koja je tek počela.