Tajnu ljubav okrunit će brakom: Zaručio se još jedan glumački par

Foto: EPA-EFE, Getty Images

NAKON tri godine veze, glumac Joaquin Phoenix i njegova djevojka, glumica Rooney Mara, odlučili su se za novi korak. 

Naime, par se upoznao 2013. godine i to na setu filma "Her", ali ljubavnu vezu započeli su tek tri godine kasnije. Svoju ljubav su čuvali daleko od očiju javnosti sve do Filmskog festivala u Cannesu 2017. godine kada je Phoenix dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu "Iskupljenje u New Yorku".

Ljubavni život Phoenixa oduvijek je bilo poprilično zanimljiv i buran, a unatoč mnogim ženama s kojima je bio u vezi, često je isticao kako mu nijedna nije uspjela slomiti srce. Pa, čini se da to neće poći za rukom ni Rooney jer je upravo zbog nje glumac odlučio uploviti u bračnu luku. 

Embed from Getty Images

Počelo se šuškati da se par zaručio nakon što su fotografi snimili Rooney tijekom trčanja u Los Angelesu, a u prvom planu bio je veliki dijamantni prsten koji se isticao na lijevoj ruci. S istim prstenom na ruci viđena je i tijekom šopinga, a potom ga nije željela skinuti ni tijekom treninga karatea. Bilo je to dovoljno da svi posumnjaju kako su se 44-godišnji portorikanski glumac i lijepa njujorška glumica zaručili, a izvor je za UsWeekly izjavio kako su zaručeni još od svibnja.