Tatina princeza: Macklemore podijelio preslatku sliku s kćerkicom Sloane

Foto: Instagram

SLAVNI reper uživa u očinstvu.

Reper Macklemore, pravog imena Ben Haggerty, objavio je fotografiju s kćerkicom na Instagramu, na kojoj njih dvoje spavaju na velikom krevetu, a zatim zajedno gledaju utakmicu tatinog omiljenog kluba Seattle Seahawks.
 
 
Reper je kćerkicu dobio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Triciom Davis, koja mu je bila najveća podrška i dok nije bio nimalo poznat. "Moja zaručnica bila je uz mene i dok je na mojim nastupima bilo 15 ljudi. Bila je s nama na svakom koraku. Bila je naš menadžer i video producent. Od samog početka, uvijek je bila uz nas", otkrio je Macklemore u showu Ellen DeGeneres.
 
"Nema ničeg boljeg", napisao je ponosni tata ispod slike.
 
 
Sloane se rodila krajem svibnja, a par je bračne zavjete izmijenio u lipnju, nakon 2 godine zaruka. Vijesti o trudnoći, Macklemore je cijelom svijetu objavio emotivnim videom s ultrazvuka te nas tako sve raznježio.

Jednako je tako bilo i ovoga puta, a reper se u jednom nedavnom intervjuu našalio i kako malenu ne uspavljuju njegove pjesme, već pjesme jednog drugog poznatog repera, čije ime nije htio otkriti. Eminema, možda?
 
Kako god bilo, moramo priznati da reperu itekako stoji ova uloga.