Tijelo oko kojeg se već godinama lome koplja sinoć se "razlijevalo" iz haljine

Foto: Getty, Instagram

ONA je glumica, model, televizijska ličnost, starleta...

Njezino ime je Kelly Brook, ona danas ima 37 godina, a njezino lice te posebno tijelo poznatiji su muškarcima nego ženama, no i pripadnice ljepšeg spola itekako dobro znaju tko je ona.
 
 
Na sinoćnjoj londonskoj premijeri filma ''Murder On The Orient Express'', brineta je bila jedna od uzvanica, a svoje je obline jedva ugurala u dugu, crnu haljinu s popularnim šljokicama koje postaju sve veći modni hit.
 
 
No više od bliješteće haljine, torbice i narukvice, pažnju su privlačile njezine obline, oko kojih se već godinama lome koplja. Naime, Kelly isto toliko dugo nosi titulu žene s najsexy tijelom na svijetu, s čime se dio javnosti slaže, a drugi dio ne.
 
I dok se neki dive bujnom tijelu britanske starlete, drugi smatraju kako sada ipak ima previše kilograma da bi bila na vrhu takvih ljestvica.
 
 
Činjenica jest kako još 2010. godine Kelly nije bila toliko bujna kao sada, no na ovoj se ljestvici našla i ove godine.
 
 
 
Zanemarimo li ovu raspravu koja traje već godinama, činjenica jest kako ova haljina nije bila najsretniji izbor za Kelly te je izgledalo kao da će se svake sekunde "razliti" iz nje. No očito je kako starleta voli uske komade od kojih ne misli skoro odustati.