Tkanine i uzorci koje svakom outfitu jamče luksuzan izgled

Foto: Instagram

ODJEVNI komadi načinjeni od svile i kašmira nikada ne mogu izgledati jeftino, ali to je zato što - nisu. 

Uz brojne druge izdatke, nekome s prosječnim ili čak i nešto iznadprosječnim primanjima teško je izdvojiti pozamašnu sumu novca na skupe odjevne komade. Shodno tome, ne možemo cijelo godišnje doba provesti u jednoj odjevnoj kombinaciji pa to znači da nam treba jedan pravi šoping izlet i, recimo, neki manji kredit. 

Kako ne biste gledale minus na svom računu, savjetujemo vam da svoju pozornost tijekom kupovine usmjerite na sljedeće tkanine, ali i uzorke koji izgledaju vrlo luksuzno, ali dolaze s prihvatljivom cijenom na etiketi. 

1. Vuna 

Vuneni kaput u bež nijansi nikako ne može izgledati loše. Osim što je to jedan univerzalan klasik koji možete nositi godinama, svaki će vaš outfit uz ovakav kaput izgledati kao da ste za njega izdvojile brdo novca. 

2. Saten

Ova delikatna tkanina prekrasno izgleda u formi slip suknji i košulja, a odličan je kontrast materijalima poput umjetne ili brušene kože. 

3. Lan

Prozračan materijal idealan je za tople dane, no nećete pogriješiti niti ako ga ukomponirate u neki jesenski outfit. 

4. Krupno pletivo izraženog uzroka

Iako se ne radi o konkretnoj tkanini, pletivo s izraženim uzorkom uvijek izgleda kao da ste na njega potrošile dvostruko više nego što zbilja jeste. 

5. Pepita uzorak

Ovaj zaboravljeni uzorak ponovno se našao na policama trgovina, a u formi odijela izgleda nepogrešivo dobro.