Topla i trendi jakna domaće voditeljice siguran je mamac za poglede

Foto: Instagram

HRVATICE su konačno odlučile predahnuti od krznenih bundi.

Ove zime u drugi su ih plan bacile jedne jednako tople, ali puno više trendi jakne koje su preplavile ulice naših gradova i u kojima je nemoguće proći neopaženo. Riječ je o napuhanim pernatim jaknama koje obično dolaze u predimenzioniranom izdanju i u nekoj upečatljivoj boji.

A ovom toplom trendu nije odoljela ni domaća voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja se svojom novom jaknom pohvalila na Instagramu.

Voditeljica je igrala na sigurno i odabrala srebrni metalik model koji je siguran mamac za poglede, a i koji je lako kombinirati. Usto, ova hladna nijansa sjajno pristaje njenom tenu i boji kose, a pogodila je i kombinirajući je s crnom dolčevitom.

Pernate jakne vratile su se u modu još prije nekoliko sezona, no ove su zime popularnije no ikad zahvaljujući brojnim svjetskim trendsetericama koje su ih odlučile prigrliti u svoju garderobu, poput Ariane Grande, J.Lo i sestara Hadid.

Puno je dobrih razloga da i vi nabavite jednu, a jedan koji vrijedi istaknuti jest da u ovakvoj jakni definitivno nema zime.