Trikovi uz koje će vam guza izgledati savršeno - bez vježbanja

Foto: Instagram

SVAKA žena, bez obzira na oblik njenog tijela i godine želi promijeniti nešto u svom izgledu, a iznimka nisu ni žene kojima je priroda nije podarila obline kakve bi one željele. Jasno je da nam tjelovježba može pružiti obline koje želimo, no ponekad je potrebno previše vremena za to.

Bright Side je prikupio šest trikova kojima se mogu naglasiti prednosti vaše figure i u prvi plan gurnuti dijelove tijela koji vam se sviđaju.

Naglasite struk

Kako bi vam stražnjica izgledala ljepše, izaberite odjeću koja naglašava struk. Što se on čini užim, to vaša stražnjica izgleda ljepše. Izbjegavajte odjeću bez oblika koja skriva vaš struk.

Istaknite svoje noge

Jedno od glavnih modnih pravila glasi: Ako želite da vam stražnjica izgleda većom, pokažite svoje predivne noge.

Svoj ormar napunite pencil suknjama i suknjama od tila

Otkako je Christian Dior kreirao svoju prvu pencil suknju, ona je postala komad koji se nalazi u svakoj garderobi. Kako i ne bi kad naglašava sve obline ženskog tijela, a u njoj vaša stražnjica izgleda privlačnije.

Prednosti suknje od tila vidljive su golim okom.

Horizontalne pruge vaš su najbolji prijatelj

Haljine i suknje s kontrasnim prugama stvorene kako bi naša tijela izgledala ženstvenije i elegantnije. Takvi uzorci vizualno povećavaju obujam bokova, zbog čega vaša guza izgleda oblije.

Kratki topovi sa suknjama i kratkim hlačicama izgledaju predivno

Kratki top naglašava liniju struka, a traper hlačice definiraju željena područja. Široka suknja će izgledati atraktivno zbog svoje duljine i forme. S njom će vaša stražnjica izgledati veće i stvorit će dojam figure pješčanog sata.

Materijali koji prianjaju uz tijelo

Haljine, suknje i traperice od rastezljivih materijala naglašavaju prednosti vašeg tijela, a u njima vaša guza izgleda oblije. Dodajte im cipele ili sandale s visokom potpeticom i nitko neće moći skrenuti pogled s vas.