Trudna Beyonce predstavila kolekciju "House of Dereon" s dekolteom do pupka!

PREKRASNA pjevačica Beyonce ni u trudnoći ne odustaje od svog seksipilnog imidža, pa je tako na London Fashion Weeku prošetala po pisti u šljokastom crnom odijelu koje je bilo rastvoreno do pupka! Naime, lijepa trudnica je u sklopu London Fashion Weeka, u robnoj kući Selfridges, predstavila novu kolekciju svoje modne kuće House of Dereon za proljeće/ljeto 2012. Kao što je i tipično za Beyonce, kolekcija odiše glamurom i seksipilom, a puna je afričkih motiva i obilježja, kojima je lijepa pjevačica odala počast svojim korijenima.

Na kraju modne revije, uvijek nasmiješena Beyonce, prošetala je modnom pistom sa svojom majkom Tinom Knowles i pokazala da se i u trudnoći može izgledati spektakularno. Ipak, to nije ni čudno kada pogledamo njezinu majku Tinu koja ima 57 godina, a izgleda kao da joj je starija sestra.

Pssst! Navodno je, usprkos oduševljenju zbog prikazivanja nove kolekcije, pjevačičino raspoloženje pokvarilo kašnjenje njezine prijateljice Gwyneth Paltrow od koje je očekivala podršku, pa je čak i cijelu reviju pomaknula za 45 minuta, no poznata glumica se ipak nije pojavila. Izvori kažu da je Beyonce bila ljuta i razočarana i da bi ovo mogao biti kraj tog glumačko-pjevačkog prijateljstva.