U 4 ujutro i raščupane kose: Kourtney Kardashian uhvaćena kako napušta hotel Justina Biebera

Foto: Splash, Instagram

GLASINE se ne stišavaju.
 
Iako moramo priznati kako su nam pomalo smiješne priče o tome da između 36-godišnje Kourtney Kardashian i 21-godišnjeg Justina Biebera postoji nešto, glasine o njihovom zbližavaju ponovno su aktualne.
 
Kako prenosi najpoznatiji celebrity bloger Perez Hilton, radi se o povremenim casual druženjima, a posljednji put njih dvoje je viđeno zajedno prošli petak, u Los Angelesu.
 
 
Prvo su oboje viđeni u The Nice Guy noćnom klubu, a Kourtney ga je kasnije posjetila u Montage Beverly Hills hotelu, gdje mladi Kanađanin često odsjeda, kada je u gradu te se u njemu zadržala do 4 ujutro. Uhvaćena je pri izlasku iz hotela, u bijelom elegantnom kombinezonu, pomalo raščupane kose i s osmijehom na licu. Hmmm...
 
Prema nepoznatim izvorima, ovdje se radi isključivo o zabavi te se iz toga neće razviti ništa ozbiljno.
 
 
Hmmm, možda zato što je Kourtney od Justina starija čak 15 godina, ima troje djece te se u posljednje vrijeme ponovno ne odvaja od svog dugogodišnjeg partnera Scotta Disicka, s kojim je bila razdvojena prošlog ljeta?!
 
 
Podsjetimo, glasine o njihovom zbližavanju počele su u listopadu, kada je navodni casual par objavio zajedničku crno-bijelu sliku iz Universal studija. Isti dan viđeni su u noćnom provodu, također u The Nice Guy klubu. Inače, jedan od menadžera slavnog pjevača je Corey Gamble, koji posljednjih mjeseci ljubuje s njezinom mamom Kris Jenner, a Justin je i blizak prijatelj s Kendall i Kylie, koje su polusestre slavnoj Kourtney.
 
 
Najozbiljnija sestra Kardashian i jedina koja ima fakultetsku diplomu, prošlog je ljeta po tko zna koji put prekinula s dugogodišnjim problematičnim partnerom Scottom Disickom, ocem svoje djece, a on je od tada viđen čak nekoliko puta u društvu drugih ljepotica. U posljednje vrijeme, par ponovno provodi vrijeme zajedno, no Kourtney tvrdi da nema riječi o pomirenju te da to sve rade zbog dobrobiti djece.
 
S druge strane, Justin bi mogao ispričati sličnu priču, s obzirom da je u posljednje vrijeme čak nekoliko puta viđen u društvu bivše djevojke Selene Gomez, a često na svom Instagramu objavljuje njihove stare zajedničke slike.
 
No, čini se kako Justina sada privlače nešto starije i ozbiljnije žene...