Ukradite ideju Sonje Kovač i ljetne haljine uklopite u svoje jesenske outfite

AKO vam nedostaje modne inspiracije - požurite na profil Sonje Kovač jer tamo ćete je sasvim sigurno pronaći. Domaća influencerica i blogerica trenutno se nalazi u Milanu gdje se održava tjedan mode, a sve one trikove koje je naučila sjedeći u prvim redovima na modnim revijama rado dijeli sa svojim pratiteljima.

Pohvalila se luksuznim cipelama koje su prava modna atrakcija, a dokazala je da ulicom možete prošetati i u pidžami te svejedno izgledati fantastično. Osim toga, svoju naklonost jednom modnom brendu potvrdila je pozirajući u skupoj majici s njihovim logotipom.

Ipak, sada je odlučila posegnuti za omiljenim ljetnim komadom koji je odličnim trikom uklopila u svoj jesenski stil. Midi haljinu s kariranim uzorkom kombinirala je uz običnu bijelu majicu, a vješto je iskombinirala i modne dodatke. Chanelove natikače, bijele sunčane naočale i upečatljivi obruč za kosu glavni su modni hitovi već neko vrijeme.

Odlučila se za outfit u dvije najdecentnije nijanse, crnoj i bijeloj, a upravo zanimljiva igra boja osigurala joj je sve poglede. 

"Crno-bijeli karirani uzorak jedan je od najvećih modnih trendova u sezoni jesen/zima", kratko je zaključila.