Umjesto par tisuća, na ovu kopiju D&G haljine potrošit ćete 50 eura

Foto: New Look

OBOŽAVAMO kopije dizajnerskih komada.

Kada su u pitanju brendovi kao što je Dolce & Gabbana, jedno je sigurno: slavni Talijani imaju prekrasne komade koje si nažalost može priuštiti manjina žena.

No, srećom postoje brojni online i high-street brendovi koji u rekordnom roku naprave vjerne i manje vjerne kopije takvih komada, koji su dostupni široj javnosti.

A jedna kopija tradicionalnih D&G crnih haljinica s cvjetnim uzorkom, koji je jedan od zaštitnih znakova ovog modnog dvojca, uskoro stiže na online shopping destinaciju New Look. Radi se o crnoj prozirnoj haljinici s podstavom i dugim rukavima te brojnim crvenim cvjetovima na prednjoj strani, koja neodoljivo podsjeća na spomenute haljinice poznatog branda.



I dok njihove haljine koštaju tisuće i tisuće eura, britanski brand ovu nudi za 50 eura, točnije uskoro će ju nuditi, jer kako smo saznali, haljinica će biti dostupna sljedeći mjesec na njihovoj službenoj stranici u sklopu kolekcije jesen/zima.

Uz omiljeni par štikli ili kopiju D&G cvjetnih platformica, kakve je ponudio slavni Primark za samo 150 kuna, spremne ste za pistu, a ne samo za izlazak, kavu s prijateljicama ili spoj s dragim.