Upozorio ju je na sliku penisa: Miranda Kerr pristojno ismijala bivšeg supruga Orlanda Blooma

Foto: WENN, Splash News, Bonds, Twitter

ČINILO se kao da je svijet stao, kada je pomalo zaboravljeni glumac Orlando Bloom istom pokazao svoj veliki penis.


Podsjetimo, početkom kolovoza, Orlando je viđen na odmoru s djevojkom Katy Perry, gdje su ga paparazzi snimili kako, kao od majke rođen, surfa na dasci. Slike su preplavile svijet, a broj obožavateljica poznatog glumca naglo je porastao.



No, njegova bivša supruga, manekenka Miranda Kerr, nije bila nimalo sretna činjenicom kako će baš svi vidjeti taj dio njezinog bivšeg, s kojim je provela 6 godina u braku, očito zadovoljna seksualnim aktivnostima.

33-godišnja ljepotica to je nedavno sama priznala, otkrivši kako je bila šokirana, nakon što je dobila poruku od bivšeg supruga, kako će se golišave slike pojaviti u medijima.



"Samo sam ga pitala što je mislio. Stvarno, što je mislio?" Očito nije mislio uopće ili je dobro promislio, obzirom da mu je karijera krenula silaznom putanjom. Usput se i našalila kako će glumcu poslati kupaće iz nove Bonds kolekcije, čije je zaštitno lice.



Par inače ima i 5-godišnjeg sina Flynna, koji će kad tad vidjeti takve slike svog tate pa je potpuno razumljivo zašto je slavna mama bila ljuta. "Poslat ću Orlandu dva para različitih kupaćih, jer bi mu se mogle svidjeti, a možda mu se neće sviđati niti jedne", kroz smijeh je ispalila.



Zanimljivo je kako su u isto vrijeme procurile i fotke penisa Justina Biebera, za kojeg se dugo šuškalo kako je uspio Mirandu odvući u krevet nakon razvoda, zbog čega se jednom prilikom i potukao s Orlandom, iako glasine nikada nisu potvrđene.



Srećom, glumica je našla mirnu luku u osnivaču Snapchata, Evanu Spiegelu, koji se ne volli naslikavati gol, a nedavno ju je i zaprosio.