Upucava vam se neki od ovih frajera? Bježite glavom bez obzira!

Foto: Instagram

UPOZNALI ste frajera i na prvu vam se čini kao pravi zgoditak na lotu? Možda ne bi bilo loše da provjerite još jednom.

Istinski romantici uvijek će vam reći da postoji ljubav na prvi pogled. Možda zbilja i postoji, ali ponekad vam tek pomnija analiza ponašanja određene osobe može otkriti želite li provesti vrijeme s njom ili ne. Također, postoje i frajeri s kojima ćete jako teško biti sretne. Evo koji su to:

Mamin sin

On je savršen i najbolji. Barem ako pitate njega. I njegovu mamu.

Jako je vezan uz svoju mamu i ima (pre)visoko mišljenje o samome sebi, a prepoznat ćete ga po tome što uvijek mora biti u centru pažnje i ne bi imao ništa protiv toga da cijeli dan provedete "pjevajući mu hvalospjeve". Osim toga, vjerojatno jako puno pažnje posvećuje odijevanju i vlastitom izgledu pa se nemojte začuditi ako shvatite da ima više cipela nego vi.

Lokalni zavodnik

Sve vaše frendice znaju za njega? Pa, ovo bi mogao biti prvi signal za uzbunu.

S njim ćete se vjerojatno osjećati kao kraljica, a mogao bi vas častiti i skupim večerama, ali i obasipati poklonima. Ipak, isto tako bi ovaj iskusni zavodnik mogao jednaku pažnju posvećivati i drugim ženama. Priprema, pozor, bježite! Ne treba vam to u životu.

Adrenalin je njegovo drugo ime

Nema ništa loše u tome da je frajer na kojeg ste bacili oko zaljubljenik u sport i zdrav život. No, ako ga zabavljaju samo adrenalinske avanture i većinu vremena provodi testirajući vlastite granice, zapitajte se možete li pratiti njegov tempo. Vjerujte, on ne planira stati samo kako biste ga vi stigli.

Karijerist

Vaš prvi spoj je protekao u razgovoru o njegovom poslu. Iako je ambicioznost vrlina, pripazite. Naime, ako prvi dolazi na posao, a posljednji odlazi s njega i gotovo svakodnevno odlazi na piće s kolegama - pred vama je školski primjer karijerista. To je frajer kojem je posao na prvom mjestu, a sve ostalo na drugom.