Uvijek drama: Rob Kardashian prodaje krevet na kojem ga je varala bivša

Foto: Instagram, REX 

OBITELJ Kardashian ne može bez drama.
 
A svih ovih godina, otkad ih pratimo, drame nije nedostajalo: od pornića Kim Kardashian i braka od samo 72 dana, s dotad nepoznatim košarkašem Krisom Humphriesom, preko problematičnog ponašanja Scotta Disicka, koji je bivši partner Kourtney Kardashian, kao i bivšeg supruga Khloe Kardashian, košarkaša Lamara Odoma, kada se predozirao te skoro ubio, do promjene spola Brucea Jannera, potpune promjene izgleda Kylie Jenner te njezine bivše veze, s 8 godina starijim reperom Tygeom, dok je još bila maloljetna.
 
 
A ne smijemo ni zaboraviti dramu oko Roba Kardashiana, koji se odjednom povukao iz javnosti, natukao višak kilograma te pao u tešku depresiju, zbog koje nije izlazio iz kuće. No, u siječnju prošle godine, nagla promjena.
 
 
Rob je utjehu pronašao u starleti Blac Chynai, koja je ujedno i bivša zaručnica spomentuog repera Tyge, i iako su ona i Kylie glumile da su suparnice, čini se kako su cure samo dobro zabavljale javnost.
 
Par se zaručio nakon samo mjesec dana veze, a prije nešto više od pola godine, dobili su i kćerkicu Dream. No, ljubav nije dugo potrajala, jer Rob očito nije slušao obiteljske i prijateljske savjete, kako starleta u njemu vidi samo priliku za samopromociju i zaradu.
 
 
Par je nekoliko puta prekidao pa se mirio, no ovoga puta odlučili su staviti "točku na i", jer ga je starleta navodno besramno varala. Javnost je za to saznala kada je Rob na Instagramu objavio bizarni oglas, u kojem prodaje krevet, u kojem je spavao sa starletom, i u kojem ga je, prema njegovim tvrdnjama, ona varala s nekoliko različitih muškaraca.
 
Krevet može biti vaš za 250 tisuća dolara, a kad smo kod novaca, Rob je najavio i kako ne misli više financirati svoju bivšu zaručnicu. Ona mu je vratila dva automobila i nakit, koji joj je poklonio te je otkrila kako će pristati na sve njegove zahtjeve.
 
 
Također, starleta nema namjeru preko suda tražiti alimentaciju za kćerkicu pa se čini kako se itekako dobro okoristila slavnim prezimenom.