Uvijek u svom modnom filmu: Domaća glumica jučer je bila tako posebna

Foto: Matija Habljak/PIXSELL 

AKO se netko na domaćoj sceni ne boji biti drugačiji, to je svakako Judita.
 
Radi se o jednoj od naših najpoznatijih glumica, Juditi Franković, koja nas je osim glumačkim talentom osvojila i unikatnim stilom.
 
Njega je publici prezentirala i sinoć na još jednoj večeri revija Fashion.hr na kojima je svoje kolekcije predstavilo čak pet dizajnera.
 
 
Judita ih je pogledala iz prvog reda u zemljanim nijansama koje su podrazumijevale dugu smeđu suknju, zanimljivu asimetričnu kožnu jaknu koju je stegnula remenom boje konjaka u struku, dok su crvene čizmice i kožne rukavice u istoj boji ovu kombinaciju dodatno učinile posebnom.
 
Njezina torbica bila je zanimljiv povratak u prošlost te podsjećala na torbe kakve su nosile naše bake, no choker ogrlica u vatrenoj nijansi cijeloj je kombinaciji dala mladenačkiji izgled, iako su ove ogrlice bile hit na početku 2000-ih, 2016. godine vratile su se na modnu scenu u velikom stilu.
 
 
Glumica je osvajala i velikim osmijehom, a još nedavno je za jedan glamurozni event u centru Zagreba odjenula vjenčanicu domaćeg brenda eNVy room čija je ambasadorica, čime je već pokazala da se ne boji biti drugačija od ostalih.
 
Bravo, Judita!