Uz jednostavne savjete Marthe Stewart ostat ćete lijepi i vitki i u izolaciji

AMERIČKA TV voditeljica, spisateljica i zvijezda kulinarskih i lifestyle emisija, 78-godišnja Martha Stewart na svojem je Instagramu podijelila savjete za brigu o koži i tijelu tijekom izolacije.

S obzirom na to da se u mladosti bavila manekenstvom, tijekom čega je sigurno naučila i vrijedne beauty lekcije, te je se često naziva i lifestyle guruom, njezine savjete se isplati poslušati, a usto su i jednostavniji od svih koje ste dosad čuli.

"Upozoravam vas da ne pokušavate popraviti kosu kod kuće", započela je Martha svoju podužu objavu te je svojim sljedbenicima savjetovala da se, što se tiče frizure, pridržavaju osnova: "Operite kosu šamponom i regeneratorom i ostavite je da se osuši na zraku."

Zatim se osvrnula i na neke druge beauty probleme o kojima ovih dana najčešće slušamo.

"Uklonite oštećeni lak s noktiju i lagano ih isturpijajte. Održavajte higijenu ruku te ih i redovito njegujte s puno losiona ili kreme za ruke. Temeljito čistite lice i hidratizirajte ga ujutro i navečer. Krema sa zaštitnim faktorom i balzam za usne su također uvijek dobra ideja. Koristite maske za lice dva do tri puta tjedno", napisala je te je preporučila maske s CBD-om, a zatim je dala i savjete o održavanju linije.

"Pazite na svoju prehranu. Pečenje kolača i torti je zabavno, ali budite oprezni. Radije napravite neku novu salatu ili isprobajte novo povrće i nove etničke kuhinje. Boravite na zraku koliko god možete, ali ako idete među ljude, zaštitite se", završila je Martha uz poruku pratiteljima da ostanu jaki i da će sve ovo jednom završiti.