Victoria´s Secret na udaru kritika zbog sramotnog postupanja s kupcima

Foto: Instagram

OVAKVO ponašanje doista nije u redu.

Slavni brand Victoria's Secret našao se na udaru kritika, nakon što je jedna žena napisala javno pismo glavnima i odgovornima, zbog neugodnosti koju je doživjela kada je poželjela kupiti njihove komade.
 

20-godišnja Abbie Walsh-Greenfield odlučila se nedavno počastiti šopingom, no umjesto kvalitetne usluge, dobila je sljedeće pitanje: "Jeste li svjesni koje brojeve prodajemo ovdje?", koje joj je uputila jedna od prodavačica.

 
Kako je sama opisala, isti tren je osjetila veliku neugodu te momentalno napustila trgovinu.
 
Istaknula je kako joj nimalo nije bilo neugodno ući u trgovinu, koja je poznata po svojim minijaturnim brojevima, već ju je razljutio komentar, koji joj je bio upućen, neposredno nakon što je ušla u nju. 
 
 
"Dućani me ne plaše. Hodanje po ovom dućanu je jednako kao hodanje po bilo kojem drugom. Nisam osjećala neugodu, jer nisam nigdje vidjela veličinu XL, već samo XS, S, M ili L, već zbog komentara prodavačice", napisala je.
 
 
Iz slavnog branda odmah su se ogradili od incidenta te poručili kako to nije stav samog dućana te kako će problem riješiti po hitnom postupku.
 
 
"Svaki se kupac mora osjećati ugodno te se prema njemu mora pokazati poštovanje. Želimo da se svi osjećaju dobrodošlo pa ćemo se potruditi da do ovakvih stvari više nikada ne dođe."