Voli li on više vaše grudi ili stražnjicu i što to govori o njemu?

Foto: Instagram

KAKO muškarci sami priznaju, grudi ili stražnjica ono su što prvo primijete na ženi.
 
No, jeste li se ikada zapitali što to govori o muškarcu, točnije o njegovom karakteru? Mi vam danas otkrivamo sve tajne.
 
Grudi
 
Muškarci koji na ženi prvo primijete grudi, oni su koji vole biti u centru pažnje te isprobavati nove stvari. S tim je povezan i osjećaj slobode i nesputanosti, koji im je jako važan. U društvu se vole isticati domišljatim šalama i biti svoji, a neka istraživanja otkrila su kako među ovim muškarcima ima više pušača nego među onima koji ipak prvo primijete stražnjicu.
 
No, ovi muškarci imaju i jednu manu, a to je da im nedostaje upornosti. Tako je za njih vjerojatnije da će odustati od stvari koje su počeli raditi.
 
Stražnjica
 
Kada su u pitanju muškarci koji će prije primijetiti stražnjicu na ženi, nego grudi, o njima morate znati da su vrlo uredni i organizirani te im je red vrlo važan u životu. Vole biti uspješni pa ništa ne rade tek toliko, već se u potpunosti posvećuju zadacima. Mnogi od njih se bave poduzetništvom, što je u skladu s njihovom potrebom da im sve u životu bude posloženo.
 
Ono što ovim muškarcima često fali su opuštenost i spontanost pa će im itekako odgovarati partnerica koja je po prirodi opuštenija, i koja će ih naučiti kako da se opuste.
 
Kojem timu pripada vaš partner?