Vratio se trend koji su vam roditelji branili nositi u devedesetima

Foto: Instagram, Giphy

VEĆ smo u nekoliko navrata pisali o trendovima iz devedesetih koji su opet in, ali čini se kako se ove godine popis trendova koji se vraćaju u modu iz tog desetljeća sve više i više širi.


Ovaj će posebno odgovarati onim djevojkama koje ga nisu nosile devedesetih, kada je posljednji put bio in.

Lansirala ga je Britney

Naime, neke od nas će se sigurno prisjetiti trenda tube topova koji je posebno popularizirala pop princeza i Britney Spears koja je pomoću njega isticala svoje ubojite trbušnjake.

I dok je taj trend često pratila tetovaža na leđima ili pirsing u pupku, neke djevojke koje su htjele biti baš kao Britney ga nisu nosile iz jednostavnog razloga jer je njihovim roditeljima to bilo previše.

Srećom, za sve koje još uvijek imaju onaj savršeni modni outfit koji nisu nosile, priliku za to imaju sada.

Povratak topova

Tube topovi su već sada u trendu, a s dolaskom ljeta bit će sve popularniji. Možete ih nositi na kratke i duge hlače, na suknje ili pak ispod prozirnih košulja i majica. Osim toga, možete ih nositi i na neku od varijanti power suita, a prema najavama tube top će biti popularan i kao varijanta gornjeg dijela kupaćeg kostima.

Ipak, ovosezonski topovi dolaze u više varijanti i pružaju više opcija za stiliziranje nego oni iz devedesetih, a ovaj put nisu ni toliko minijaturni kao što su nekad bili, pa su dostupni i u malo dužim verzijama.

Ako vam pak nedostaje ideja kako ih nositi, potražite inspiraciju na fotografijama koje donosimo i saznajte kako kombinirati modernu verziju tube topova.