Yolanda Hadid objavila seksi fotku kojom može konkurirati i svojim kćerima

Foto: Getty Images, Instagram

MAJKA uspješnih manekenki Belle i Gigi Hadid, koja se također bavila manekenstvom, može se pohvaliti savršenom figurom čak i u 55. godini života.

Yolanda Hadid to je još jednom potvrdila selfiejem u seksi čipkastom bodiju u kojem je pokazala svoje potpuno prirodno tijelo. 

"55 godina i smijem se iznutra i izvana. Napokon sam se vratila na pravu sebe iz 1964. godine. Sada živim u tijelu bez implantata u grudima, bez filera, botoksa, ekstenzija i svih ostalih sr**a za koje sam mislila da su mi potrebni kako bi bila u korak s društvom koje me uvjeravalo da tako izgleda seksi žena sve dok me sav taj otrov nije skoro ubio. Vaše zdravlje je vaše bogatstvo pa vas stoga molim da donosite odluke o kojima ste se prethodno educirali, da istražite sve informacije koje vam je naš slomljeni sustav samo površno ponudio prije nego stavite bilo što strano u svoje tijelo. Trebalo mi je nekoliko godina da ispravim sve loše odluke koje sam napravila prije nego sam napokon počela cijeniti svoju unutarnju ljepotu i prihvatila najbolju verziju sebe po isključivo mojim standardima. Na nama je da naučimo voljeti sebe i da slavimo svoju jedinstvenu ljepotu u svakoj životnoj dobi do kraja života. Ljepota je beznačajna ako nemate zdravlje", napisala je Yolanda ispod fotografije. 

Yolanda je prije nekoliko mjeseci odlučila izvaditi implantate iz grudi te se podvrgnula ispuštanju filera i botoksa iz lica kako bi se zbilja vratila u svoje potpuno prirodno stanje.