Za čime najviše žališ? Ovaj video podsjetit će te da baš nikad nije kasno za ostvarivanje snova

Foto: Screenshot Youtube

SIGURNE smo kako ćeš se pronaći.

Naš život često ne ispadne onako kako smo planirali.
 
Ponekad naši ciljevi propadnu iz razloga, na koje jednostavno ne možemo utjecati, dok ponekad smo sami sebi najveći neprijatelji, točnije strah, koji nas koči pri ostvarivanju snova.
 
To su ti mali glasići, koji nam čitavo vrijeme govore: "Nemoj, nećeš uspjeti". Neki se, dovoljno jaki pojedinci, uspiju othrvati tome te svejedno pokušati, dok većina nas ostane stajati na mjestu, žaleći poslije, ponekad i čitav život, zašto se nisu pomaknuli kada su trebali.
 
Ako je to slučaj i kod tebe, kao prvo, još uvijek ima vremena. Kao drugo, nisi sama. 
 
Video u nastavku prikazuje eksperiment studenata sa Sveučilišta Strayer, koji su na ulice New Yorka montirali običnu ploču, na koju su svi zainteresirani mogli anonimno napisati zbog čega najviše žale.
 
Ploča je tamo stajala 24 sata, a čitav dan na njoj su se ispisivale razne životne priče. No, primijetile smo kako je puno žalbi glasilo upravo ovako: "Nisam slijedio svoje snove", "Nisam htio izaći iz svoje udobne zone", "Nisam živio kako ja želim" i slično.
 
Primijetiš što je zajedničko svim ovim pričama? Riječ "nisam".
 
Sve su te priče bile vezane uz žaljenje za nečim što ljudi "nisu" napravili.
 
Do kraja videa, koji traje nešto više od 3 minute, budi sigurna da ćeš dobro razmisliti o nekim promjenama u svom životu, što znači da je eksperiment uspio.
 
Svaka čast na ideji!