Za nju nema zime: Rakitićeva žena ne odustaje od minjaka i golih nogu

TRENDI i s dozom izazovnosti - tako bi se mogao opisati stil zgodne Raquel Mauri, supruge nogometaša Ivana Rakitića.

U posljednje vrijeme je najčešće viđamo u opasno kratkim kombinacijama koje u prvi plan stavljaju njezine vitke noge, a u tome je ne sprječavaju ni niske temperature. Nije tajna da i inače u stopu prati vodeće trendove pa ljubitelje mode nerijetko počasti sjajnim outfitima s hit komadima. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pohvalila se crno-bijelom kombinacijom koja spaja čak nekoliko trendova. 

Teddy kaput, omiljeno zimsko pokrivalo svjetskih trendseterica, pronašao je mjesto i u njezinom ormaru. Odlučila se za kratki model bez kopčanja te je crnim remenom vješto naglasila vitak struk. 

Iako fantastičan modni komad, ovog puta je njezin kaput pao u drugi plan. Naime, ispod njega je odjenula podjednako kratku crnu kombinaciju i još jednom naglasila gole noge. Visokim čizmama iznad koljena osigurala si je sve poglede, a upravo one već nekoliko sezona nose titulu najlaskavijih i najizazovnijih čizama pa im nisu odoljele ni brojne poznate Hrvatice.

Modnim znalcima nije uspjela promaknuti ni činjenica da Raquel u posljednje vrijeme iz ruku ne ispušta Chanelovu torbicu od 25 tisuća kuna. Zato ne čudi što ju je odlučila ukomponirati i u ovaj stajling, a sve je začinila specifičnim sunčanim naočalama okruglih okvira čiji dizajn također potpisuje Chanel.