Zar sad nije malo kasno: Caitlyn Jenner žali zbog promjene spola?

Foto: Splash News, Getty, Vanity Fair

PROŠLE godine, Catilyn Jenner postala je "vruća roba".

Iako se dugo šuškalo o tome, u lipnju 2015. godine, bivši Olimpijac i očuh slavnih Kardashianki, Bruce Jenner, cijelom je svijetu obznanio kako je on zapravo žena.

Učinio je to naslovnicom za Vanity Fair, na kojoj se pojavio u bijelom bodiju, s dugom kosom i punom šminkom, a Caitlyn je tada fotografirala jedna i jedina Annie Leibovitz, u njezinom domu u Malibuu.



Sve otad, Caitlyn se pojavljila na brojnim društvenim događajima, a dobila je i vlastiti show, no u posljednje vrijeme krenule su glasine kako Caitlyn nije tako sretna, kako se očekivalo te da čak razmišlja o ponovnoj transformaciji.

Glasine je pokrenuo pisac Ian Halperin, autor knjige "Kardashian Dynasty: The Controversal Rise of America's Royal Family", koji tvrdi kako je od nekoliko pouzdanih izvora dobio informacije kako je Caitlyn vrlo nesretna već neko vrijeme te kako ponovno želi biti muškarac.



"Caitlyn je ponosna na to što je učinila  za zajednicu transrodnih osoba, a odluka da ponovno postane Bruce, ne bi začudila njoj bliske ljude, jer oni znaju da joj je teže nego što je očekivala da će joj biti. No, oni će joj uvijek biti podrška, što god ona odlučila."


"Caitlyn se još uvijek sviđaju žene i želja joj je pronaći onu pravu", tvrdi Ian.



U međuvremenu, oglasila se i Caitlyn te sve napise nazvala "potpunim glupostima" te je naglasila kako je jako sretna.

Nadamo se da je doista tako, jer svatko zaslužuje svoju sreću i mir.