I jedna hrvatska manekenka zaštitno je lice nove Zarine kampanje

Foto: Zara, Instagram 

JEDAN od omiljenih high-street brendova izbacio je kampanju za kolekciju jesen/zima.
 
I iako su nas komadi oduševili na prvu, još nas je više oduševila činjenica da je jedno od njezinih zaštitnih lica hrvatska manekenka, Trogiranka Faretta Radić, o kojoj smo vam već pisali.
 
 
To smo prvi put učinili u rujnu 2016. godine, kada je zgodna Faretta postala zvijezda Tjedna mode u New Yorku, noseći revije za velika dizajnerska imena, kao što su Ralph Lauren, Marc Jacobs, Michael Kors, Hugo Boss, Vera Wang i mnogi drugi.
 
 
Tada je mladu Dalmatinku New York Times uvrstio na četvrto mjesto najvažnijih novih lica u svijetu mode. Njen streloviti put prema vrhu počeo je nakon što je postala novim licem zadarske agencije Colors Model Management.
 
 
U listopadu prošle godine Faretta se našla na vrhu liste top modela modnog mjeseca, a ubrzo je uslijedila i kampanja za još jedan slavni modni brend, Miu Miu. Njezina karijera 2017. nastavila se kretati uzlaznom putanjom pa je Dalmatinka nosila i revije Diora, Valentina i Fendija, a otvorila je i reviju kuće Chanel.
 
Farettu je nahvalila i dizajnerica Victoria Beckham koja je jednom prilikom izjavila kako bi voljela izgledati poput nje. A sad je talent ove Hrvatice prepoznala i slavna Zara pa vjerujemo kako ćemo o njoj tek sada čuti. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.
 
 
Čestitamo!