Želiš li da ti svaki mjesec stigne BeautyBox, kutija iznenađenja?

Foto: BeautyBox.hr
 
ŽELIŠ LI mjesečnu pretplatu na kutiju u kojoj se nalaze uzorci, testeri, putna pakiranja i kozmetički proizvodi originalne veličine?

To je sada moguće i u Hrvatskoj, uz pretplatu na BeautyBox - kutiju u kojoj se svaki mjesec nalaze samo za tebe odabrani proizvodi iz svijeta kozmetike. I to već od 83 kune mjesečno!

Sadržaj kutije je tajna koja će se razotkriti tek u trenutku raspakiravanja našeg BeautyBoxa. Zvuči primamljivo. 
 
Kako bi svima bio zajamčen taj wow efekt iznenađenja - sve naručene kutijice šalju se istog dana u mjesecu po cijeloj državi. Obećajemo, i na Rougeu ćemo objaviti recenziju tek nakon što budemo sigurne da ste sve već dobile svoju kutijicu. ;)
 
Par dana nakon dostave na BeautyBox web stranici moći ćemo saznati koji su sve proizvodi bili zastupljeni u BeautyBoxu prošlog mjeseca. To znači da će kutijice biti sličnih kombinacija, ali opet prilagođene svačijim potrebama i navikama, prema ispunjenom upitniku koji ćemo moći bilo kad promijeniti i prilagoditi na svom korisničkom profilu na beautybox.hr

 
Ukratko, BeautyBox je savršena stvar za sve nas ljubiteljice svega iz svijeta kozmetike. Iz BeautyBoxa garantiraju da će nam svaki mjesec izmamiti velike osmijehe u trenucima otpakiravanja personalizirane kutijice, te da će se ponekad naći i nešto "ne kozmetičko". 
 
Zašto mislimo da se dobro pretplatiti na BeautyBox?
 
1. Možemo birati između pretplate na 3, 6 ili 12 mjeseci. Od kojih SVE uključuju besplatnu dostavu za CIJELU Hrvatsku! Dakle, svi ćemo sigurno naći oblik pretplate koji nam najviše odgovara. Također, kutijicu je moguće naručiti i jednokratno.
 
2. Ne moramo više lutati drogerijama u potrazi za super kozmetičkim proizvodima. BeautyBox tim za nas odabire najbolje s tržišta. 
 
3. Vrijednost samo jednog Beautybox proizvoda nekad je i 5 puta veća od cijene koju plaćamo u mjesečnoj pretplati!! A u kutijici se nalaze minimalno 3 proizvoda!!!
 
4. Kutije su kao stvorene za pospremanje kozmetike, ali pazite još i ovo - napravljene su tako da savršeno sjedaju jedna u drugu, što znači da nakon što ih skupimo nekoliko - dobit ćemo Beauty ormarić! :) Preslatko! Već vidimo da ćemo graditi prave male nebodere! :)



  Požuri na beautybox.hr, mjesečne količine su ograničene!