Žena koja nas je oduševila na Oscarima 2017. sinoć je pokazala svu moć odijela

Foto: Getty, Instagram

RUŽIČASTA odijela u posljednje vrijeme viđamo posvuda. 
 
Od crvenog tepiha, preko prvih redova na modnim revijama, do Instagrama, postala su gotovo sveprisutna, a ništa drugačije nije bilo ni sinoć na svečanoj premijeri Disneyjevog filma A Wrinkle in Time u Los Angelesu, gdje je glumica i pjevačica Janelle Monáe još jednom pokazala svu moć ružičastog odijela.
 
 
Ona je odijelu dodala i ružičasti prsluk te look upotpunila košuljom i kravatom dok su se bijele čizmice, clutch torbica u obliku kutije i upečatljive viseće naušnice pobrinule da sve izgleda manje poslovno i više chic.
 
 
Janelle je odijelo uskladila i s ružičastim ružem koji joj je osigurao dodatne stilske bodove, a da ima itekako dobar stil dokazala je još na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara kada je zadivila sve prisutne u raskošnoj crnoj polu-prozirnoj haljini s metalik i zlatnim detaljima.
 
 
No vratimo se na ružičasta odijela koja su u posljednje vrijeme postala hit među slavnim damama, a jasno nam je i zašto. Osim što žene u odijelima uvijek djeluju moćno, ružičasta boja pruža im dodatnu dozu ženstvenosti i siguran je mamac za poglede. Dokaza za to imamo napretek, počevši od megapopularne nizozemske modne blogerice Negin Mirsalehi koja nas je oduševila u svijetloružičastom odijelu na nedavno održanom Tjednu mode u Milanu.
 
 
A još uvijek dobro pamtimo i neobično ružičasto odijelo lijepe izraelske glumice Gal Gadot s Filmskog festivala u Palm Springsu održanog početkom godine.
 
 
Da se radi o velikom trendu dokazuju i brojne modne zvijezde s Instagrama, a jedno je sigurno - ružičasto odijelo ove je godine siguran izbor za sve prilike.