Žene koje nose ovu boju laka na noktima su napaljenije

Foto: Instagram

NE znamo tko smišlja ovakva istraživanja, no ona nas itekako zabavljaju.

U moru razno raznih istraživanja, koja nam znanstvenici i kvaziznanstvenici serviraju na dnevnoj bazi na tanjur, jedno nam je posebno zapelo za oko, naslova "Žene koje nose ovu boju laka na noktima su napaljenije".

Istraživanje je provedeno, a gdje drugdje, nego u SAD-u, a otkrilo je kako su najnapaljenije žene, one koje svoje nokte ukrašavaju crvenim lakom.

Rezultati nimalo ne čude, obzirom da se crvena boja smatra bojom ljubavi i strasti, a 31 posto ispitanika otkrilo je kako smatraju da su žene s takvim noktima strastvenije te žele više seksa.

Istraživanje je provedeno od strane jednog proizvođača lakova za nokte, a u njemu je sudjelovalo nešto više od 2000 muškaraca i žena, starijih od 18 godina.

Rezultati su pokazali kako ljudi općenito misle kako su žene, koje nose lak na noktima, seksualno aktivnije, ali i nešto zločestije u krevetu, što posebno vrijedi za žene koje vole crvenu boju.

Točnu poveznicu između ovakvih zaključaka ne znaju ni oni koji su proveli istraživanje, no rezultati su bili prezabavni, da ih ne bismo podijelili sa vama.

Žene, znate što vam je činiti. Muškarci, znate gdje vam je gledati.