Žene koje su gledale ovaj film sklonije su varanju

Foto: Screenshot Youtube

AKO je vaša partnerica gledala ovaj film, budite na oprezu.

Za kraj ovog napornog radnog dana, malo zabave nije na odmet. A upravo je ovo članak koji će vas itekako dobro zabaviti, no neke muškarce možda i zabrinuti.

Naime, jedno nedavno istraživanje otkrilo je kako je za žene, koje su pogledale filmove "Pedeset Nijansi Sive" i "Pedeset Nijansi Mračniji", veća vjerojatnost da će prevariti svoje partnere, a razlog je prilično zanimljiv.

S prvim nastavkom erotske trilogije, koja je zaludjela svijet, iako je prilično očajna, povećao se interes za grubljim seksom te upotrebom seks igračaka među ženskom populacijom. S drugim nastavkom, kod žena se povećao interes za isprobavanjem nekog drugog muškarca, jer u rezultatima istraživanja stoji kako je upravo on inspirirao tisuće žena da počine preljub.

Kako je to otkriveno? U prvom tjednu prikazivanja filma, koji je u kina stigao na samo Valentinovo, na online stranicama za upoznavanje oženjenih ljudi, zabilježen je porast ženskih članova u iznosu od 33 posto.

No, to nije sve. Brojne ispitanice otkrile su i kako su im seks scene u filmu, skrenule pozornost na to koliko je njihov seksualni život zapravo dosadan, pa čak i očajan.

To je bio i jedan od glavnih razloga zašto su se odlučile na prevaru.