Zgodan i nevjeran: Novi dečko zvijezde "Igre prijestolja" pravi je švaler

Foto: Splash News, Instagram

ŽAO nam je Sansa, no danas nas zanima samo tvoj prezgodni dečko.

Bez obzira pratite li ili ne popularnu seriju "Game of Thrones", koja uskoro ulazi u veliku završnicu 6. sezone, vrlo vjerojatno ste negdje vidjeli lice crvenokose Sophie Turner.



Ona je u seriji utjelovila Sansu Stark, a navodno se i zaljubila preko ušiju, u zgodnog Daniela Ciprianija, koji je inače igrač ragbija.



Ako vam njegovo ime zvuči poznato, to je zato što dotični ima prilično dug popis slavnih cura, koje je već zaveo, među kojima su britanske starlete Kelly Brook i Katy Price, kao i američka glumica Lindsay Lohan.



Daniel ima 28 godina, visok je 185 centimetara te naravno, ima prekrasno, mišićavo tijelo, tetovaže i prelijepo lice, kojemu bi rijetko koja odoljela pa u potpunosti shvaćamo Sofiju.



Iako nitko od njih dvoje nije želio ništa komentirati na ovu temu, par je nedavno uhvaćen u jednom baru, gdje su se navodno držali za ruke te se čitavo vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga, što nam je ponovno potpuno logično.



No, Danny je poznat kao vrlo nevjeran partner, a to je na svojoj koži osjetila i jedna od najsexy žena na svijetu, Kelly Brook, koja je s njim hodala od 2008. do 2010. godine, a prekinuli su nakon što je on u Las Vegasu, gdje su bili na odmoru, tajno pokušao dati broj jednoj plesačici. Ljubavi su dali i drugu šansu, no Kelly mu je tada u mobitelu našla poruke, koje je slao drugim ženama.



Ništa bolje nije prošla ni Katie Price, koja je u svojoj autobiografiji napisala kako su 2011. prekinuli nakon što ga je uhvatila u krevetu s drugom ženom.



Obožavatelji crvenokose Sophie odmah su počeli "prijetiti" sportašu kako neće dobro proći, ako joj slomi srce, no nadamo se kako je nešto naučio od prije.

U svakom slučaju, bravo Sophie!