Zgodna djevojka sa špice dokazala da kombinezon može biti izazovniji od haljine

Foto: Luka Šangulin/Index

ČINI se da je dolazak jeseni probudio modnu inspiraciju u Zagrepčankama. Slojevito odijevanje i novi trendovi rezultirali su odličnim outfitima koje je u posljednje vrijeme moguće vidjeti na Zagrebačkoj špici.

Osim što je ulicama zavladala potpuno neočekivana boja, neke dame nisu uspjele odoljeti ni nimalo laskavom, ali gorućem trendu koji je već pokorio svjetske modne piste, a jedna zgodna dama je nedavno mnoge oduševila pokazavši kako vruće hlačice nositi i nakon ljeta.

Da bi kombinezoni trebali imati svoje mjesto u svačijem ormaru potvrdila je još jedna djevojka.

Iako je odabrala potpuno drugačiji model, i ona se odlučila za maslinastozelenu boju koja se u posljednje vrijeme često nalazi u modnom fokusu. Osim što pristaje svakom tenu, ova boja se odlično uklapa i u svaku priliku.

Zahvaljujući uskom kroju kombinezona koji prati njezinu liniju tijela te naglašava ženstvenost vrlo je lako uspjela ukrasti poglede. Traka naglašava struk, a zanimljiv detalj je i neobično kopčanje, odnosno gumbi zahvaljujući kojima je ovaj kombinezon vrlo lako transformirati iz decentnog u izazovan modni komad.

Upotpunila ga je nezaobilaznim jesenskim komadom, kožnom jaknom, te gležnjačama s upečatljivim kopčanjem. Da je pazila na detalje potvrdila je narančastom torbicom koja razbija monotoniju, ali i pristaje uz manikuru u istoj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.