Zgodna Iva Šarić ni preko jeseni ne odustaje od topića koji otkrivaju trbuh

BIVŠA manekenka Iva Šarić uvijek iznova uspijeva oduševiti pratitelje na društvenim mrežama svojim stajlinzima. Čak i onda kada nosi casual, svakodnevne kombinacije.

Nije rijetkost da domišljatim detaljima upravo takve, naizgled obične outfite u trenu preobrazi u posebne, a povremeno voli eksperimentirati i s različitim modnim stilovima.

No, čini se da je ove jeseni vjerna jednom neočekivanom i poprilično riskantnom komadu - crop topu. Unatoč niskim temperaturama, zgodna Iva i dalje se rado hvali isklesanim trbuhom pa je tako i nedavno zasjala u kombinaciji crop topa i minice. Po svemu sudeći, na račun tog outfita je zaradila brojne komplimente pa je crop top ponovno zaslužio voditi glavnu riječ u njezinom stajlingu.

Ovog puta kombinirala ga je uz klasične uske traperice te crne čizme do koljena. Bilo je to dovoljno da još jednom zasluži pozitivne komentare na račun svog izgleda. 

"Predivna", jedan je od njih.

"Baš savršena", zaključak je drugog.

Iako su crop topovi stvoreni kao savršeno rješenje za ljetne vrućine, tijekom vremena su doživjeli modificiranu verziju pa se nose i zimi. Odlično se uklapaju u svaki stil te pristaju i uz suknje i uz hlače, ali ne opraštaju eventualne nedostatke.