Zgodna Zagrepčanka pokazala kako uklopiti biciklističke tajice u jesenski outfit

Foto: Luka Šangulin/Index

TIJEKOM proteklih par godina u modu su se vratili neki trendovi čijem se povratku nitko nije nadao, poput ribarskih šešira, jastučića za ramena i torbica za struk.

No najveće iznenađenje svakako su biciklističke tajice koje su mnogima i dalje na crnoj listi te ih se usuđuju nositi samo najodvažnije fashionistice. Upravo takva je i jedna djevojka koju smo proteklog vikenda uočili na zagrebačkoj špici.

Ona je demonstrirala kako uklopiti ove hlačice u jesensku garderobu, a vjerujemo da će svojim stajlingom natjerati mnoge od vas da pruže šansu ovom kontroverznom trendu.

Stajliš Zagrepčanka odabrala je sjajne crne biciklističke tajice i iskombinirala ih s predimenzioniranom crnom hoodiecom ispod koje je virila dugačka bijela majica te crnim Dr. Martens čizmama s debelim potplatom koje su iznenadni hit sezone.

Stajling je upotpunila i velikim dioptrijskim naočalama koje su posljednjih godina postale popularan modni dodatak, a nose ih i mnoge dame koje uopće nemaju dioptriju.

Za cijeli outfit, ali i za hrabrost da prošeta u ovim mnogima omraženim hlačama dajemo joj čistu peticu, a moramo primijetiti i njezinog stajliš prijatelja koji se sjajno uskladio s njom.