Zimsko-proljetna kombinacija ove Zagrepčanke savršena je za prijelazno razdoblje

Foto: Luka Šangulin/Index

PRED nama je jedno od škakljivijih razdoblja što se tiče mode.

Prelazak iz zime u proljeće mnogim ženama svakodnevno otežava slaganje stajlinga, no jedna Zagrepčanka koju smo proteklog vikenda uočili u centru grada ima chic prijedlog koji će vas riješiti takvih muka.

Ona je složila besprijekoran zimsko-proljetni outfit s lepršavom midi suknjom cvjetnog uzorka i debelim narančastim džemperom. Detalj koji je učinio ovu nespojivu kombinaciju spojivom je remen koji je stavila preko džempera, dok bi još jedan odličan način kombiniranja ova dva komada bio uvlačenje džempera u suknju.

Na nogama je nosila crne gležnjače koje su najbolji izbor uz ovu kombinaciju, iako ne možete pogriješiti ni s tenisicama, što je ovog tjedna potvrdila još jedna chic Zagrepčanka čijeg se stajlinga možete prisjetiti OVDJE.

Stajling je upotpunila kožnom jaknom, crnom torbicom i najlonkama koje će još neko vrijeme biti neizbježne uz haljine i suknje. 

A moramo prokomentirati outfit njezinog dečka (ili prijatelja) koji je detaljima poput zavrnutih nogavica i bomber jakne pokazao da također ima puno stila.