Životna promjena koja je Meghan Markle učinila puno sretnijom i opuštenijom

Foto: EPA-EFE

IZ perspektive "običnih smrtnika", vojvotkinja od Sussexa ima popriličan broj razloga za sreću.

Ipak, kad malo bolje razmislimo, konstantna izloženost javnosti, toliko naglih promjena, problemi s obitelji i stroga pravila koja su se odjednom nametnula mogu biti popriličan izvor stresa i tjeskobe. No Meghan je rješenje za svoju užurbanu svakodnevicu i život javne osobe pronašla još 2015. godine. 

U jednom od svojih postova na blogu koji je vodila, Meghan je progovorila o meditaciji. U njemu navodi kako joj je čovjek imena Light, što u prijevodu znači svjetlost, preporučio posebnu tehniku meditacije koja se usredotočuje na misli i otklanjanje istih.

Iako je, kako je sama napisala, isprva mislila da je to sve skupa razvikana glupost, nakon nekog vremena, kada je naučila pravilno meditirati, zaljubila se u to i shvatila koliko joj se život promijenio nabolje. 

Nakon priče o svom iskustvu, Meghan je dodala: "Znam da ćete smisliti milijun izlika i razloga zašto je meditacija blesava ili zašto nemate vremena za nju, baš kao što sam i ja Lightu rekla da nemam dovoljno sati u danu da bih meditirala, na što mi je on odgovorio da bih zbog toga trebala dvostruko više meditirati." 

Pa, ako djeluje na vojvotkinji, možda ne bi bilo loše pokušati.