Zrinka Cvitešić zvijezda je nove raskošne kampanje Matije Vuice

Foto: Jelena Balić

KRHKOĆA i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice.
 
Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela.
 
 
Fragile - krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.
 
 
 
Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije, u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijenticama, podijeljena je u 5 cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije:
 
Wedding/elegant - vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
 
Almost casual - za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
 
Romantic - primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
 
Sexy /Divalike - odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
 
Cocktail/Festive - prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli.
 
 
Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te garantiranu zamjetljivost.
 
 
 
Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.