Kalupi za led u obliku Buster mačeva opet se mogu naručiti

Foto: square-enix-games.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FINAL Fantasy 7 Rebirth početkom ove godine oduševio je ljubitelje serijala koji rado nabavljaju figurice i druge proizvode kako bi pokazali svoju ljubav prema igri. Od ovog je tjedna moguće prednaručiti još jedan zanimljiv proizvod. U pitanju su silikonski kalupi za led uz koje ćete lako izraditi Buster mačeve. Ovi su kalupi za led bili dostupni još 2021., a za sve koji su ih tada propustili ovo je nova prilika.

Kupcima će biti isporučeni krajem godine

Buster mač u ovoj varijanti nije dugačak dva metra, već je nešto manji od 10 centimetara. Kalup za led je dimenzija 10.5x16.50 cm. U kalupu istovremeno možete izraditi tri mača. Voda ili sokovi? Na vama je što ćete zalediti.

No, s obzirom na to da je u pitanju prednarudžba, kalupe nećete dobiti tako skoro. Na adrese kupaca trebali bi stići tek u studenom 2024., što znači da će vaša pića rashladiti tek sljedeće ljeto.

Kalupe je moguće naručiti diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, preko Big Bad Toy Storea po cijeni od 20.99 dolara (19.36 eura). Više informacija potražite ovdje.

Pročitajte više