Suradnja Brain Deada x adidasa obara s nogu: "Moje su, vidim ih u svojoj budućnosti"

Foto: Shutterstock/wearebraindead.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u siječnju brend Brain Dead otkrio je da prvi put surađuje s adidasom te da su proizveli cipele za kuglanje. Mnogi su tada misliti kako je riječ o ekskluzivnom modelu obuće, no ispostavilo se da će tenisice biti dostupne za kupnju široj javnosti.

"Trebam ih više od zraka"

Tenisice su dostupne u dvije varijante, dominantno bijeloj naziva Lefty i dominantno crnoj naziva Righty. Riječ je o potpunom reizdanju adidas cipela za kuglanje iz 1978. Cipele imaju drveni klizni potplat i gumenu petu za lakše zaustavljanje.

"Vratit ću se iz mirovine za ovo", "Najbolja suradnja", "Već imam kuglu, sad ću konačno imati i cipele", "Trebam ih", "Moje su, vidim ih u svojoj budućnosti", "Više bih išla kuglati da ih imam", "Prekrasne su", "Trebam ih više od zraka", "Zaljubljen sam", "Kao kuglačica, jako se veselim" neki su od komentara na Instagramu Brain Deada.

Za sve koji žele nositi ove cipele na ulici, Brain Dead napominje da se one lako kližu budući da su u pitanju ipak cipele namijenjene korištenju u kuglani. Za svakodnevno korištenje brend savjetuje promjenu potplata. Cipele su izrađene od kože.

Lefty i Righty cipele su trenutno dostupne na službenoj stranici brenda, svaka po cijeni od 228.95 eura. U pitanju nije klasična prodaja, već se za proizvod potrebno predbilježiti, a kome odlazi novi par, odlučuje se nasumično.

Righty cipele, Brain Dead, 228.95 eura
Lefty cipele, Brain Dead, 228.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.