ANKETA Koji od ovih proizvoda ste voljeli, a više se ne može kupiti?

Foto: Instagram Retroteka

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani

KADA smo prije koji dan kupili i isprobali nove Prekrašne kolačiće s okusom kokosa, oprala nas je nostalgija pa smo se prisjetili dobrih "starih" Harmonija keksa koje bismo iskreno voljeli ponovno vidjeti na policama trgovina. No osim njih puno je drugih proizvoda koji se više ne mogu kupiti, a koji su nam bili omiljeni.

 

Iako brendovi često izbacuju nove proizvode zanimljivih okusa, ipak su neki od ovih proizvoda obilježili djetinjstva mnogih i ostavili svojevrstan trag. Moramo priznati da bismo ih voljeli moći ponovno kupiti. 

Npr. Kinder Lada, zatim Dorina pucketava čokolada, MilkyWay čokoladice, Ledo Njofra sladoled i brojni drugi. Sjećate li se tih proizvoda i ako da, koji biste voljeli ponovno vidjeti na policama trgovina? Ako nije naveden, slobodno nam ostavite komentar. 

Pročitajte više