Beyoncé privukla pozornost ružičastim cipelama vrijednim 1100 eura

Foto: Instagram/valentino.com/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BARBIE trend su prigrlili mnogi celebovi, a među njima je i Beyoncé koja je na proslavu 39. rođendana LeBrona Jamesa odjenula rozu kombinaciju. Posebnu pozornost privukle su njezine ružičaste Valentino Tan-Go cipele s debelim potpeticama od 6 inča. Na zabavi se pojavila u društvu supruga.

U ružičastim tonovima

Nosila je cipele s platformom, uskim zaobljenim vrhovima i tankim remenjem oko gležnja. Haljinu su krasili ružičasti kristali i remenje. Tema zabave je bila Studio 54, a Beyoncé je jako dobro odradila zadatak.

"Diva", "Beyonce počinje ličiti na Barbie", "Najljepša na svijetu", "Vau", "Pogodila kao i inače", "Ona uvijek pogodi", neki su od komentara. Neki su komentirali i kako počinje ličiti na bjelkinju.

Za njezin je look bila zadužena stilistica Shiona Turini, piše Footwear News, a njezinu je odjeću dodatno naglasila kristalima i modnim dodacima. Točnije, sunčanim naočalama s kristalnim okvirom, prstenom s velikim draguljem i kristalnim naučnicama, te ružičastom Valentino Locó torbicom.

Pronašli smo slične

Valentino cipele moguće je kupiti po cijeni od 1100 eura. Na MyTheresa stranici trenutno su na dobrom sniženju, a pronašli smo i povoljnije varijante drugih brendova. Možete ih pogledati niže.

Tan-go cipele, Valentino, 1100 eura
Valentino Tan-Go, MyTheresa, snižena cijena je 686 eura
Asos platforme, Asos, snižena cijena je 16.27 eura
Truffle Collection platforme, Asos, snižena cijena je 17.72 eura
Steve Madden cipele, Asos, snižena cijena je 95.84 eura
 

Pročitajte više